Boxing Gym – Wat u moet weten

Boxing Gym – Wat u moet weten

Boxing Gym

Maar wat moet je nog meer weten om deel te nemen aan een professionele les of een amateurs? We zullen de dingen bespreken die je moet weten als je op zoek bent naar een boksschool of een professionele sportschool om lid van te worden.

Een boksschool

De toernooien worden over het algemeen buiten het weekend gehouden tijdens het zomerseizoen. U moet ervoor zorgen dat u bio-kes onderhouden voordat je naar binnen en dat uw maag, hart en geest zijn voldoende getoniseerd voordat je naar binnen om op te warmen. Hoogstwaarschijnlijk moet u zich aanmelden voor een pay-per-view of een internetartikel om de door u gekozen kampioen in actie te zien. Maar als je het geluk hebt om hem in levende lijve te zien, dan zal je zeker de kans krijgen om hem beter te leren kennen.

Professionele boksscholen

Het dragen van de juiste uitrusting en intensief met elkaar bezig zijn, kan een betere manier zijn om met de sport te beginnen dan alleen te trainen. U moet uw angsten te overwinnen om te bewijzen aan jezelf dat wat je hebt gehoord Duik wijsgeer in de boksing is echt, en het kan krijgen nogal beangstigend als je begint te kwetsen jezelf of gewond raken. Het is zeker beter als je iemand daar om u eraan te herinneren dat een bokser is eigenlijk breekbaar en dat je niet gewond raken als je in de ring sparring met hem.

In de amateur of professionele klasse, leer je de grondbeginselen. Welke stoten effectief zullen zijn tegen je tegenstander, welke strategie├źn en tactieken effectief zullen zijn, en beheersing van de technieken, combinatie, en tegen-combinatie. Alle dingen die je nodig hebt zijn eigenlijk dingen die in de ring gebeuren. Vergeet niet dat een goede en een geweldige bokser afhankelijk is van mechanica, zware zak oefening, kracht, en uithoudingsvermogen.

Uitrusting

Interessant is dat leunen de uitrusting aanpakt die in een boksschool wordt gebruikt. Het dragen van de juiste uitrusting en het hebben van de juiste uitrusting voor het soort gevecht waar je je op voorbereidt zal waarschijnlijk resulteren in directe voordelen voor je lichaam en vooral voor je geest. De juiste uitrusting moet gemaakt zijn van gereputeerd materiaal en een ergonomisch ontworpen vulling en demping hebben.

Professionele boksers hebben uitrusting van degelijk materiaal, omdat ze daardoor relatief beter blijven zitten en langer meegaan, in tegenstelling tot boksers die uitrusting van goedkoop spul hebben. Wat moet je dragen?

Zoals we kunnen zien zijn “trucs, tips en technieken” het antwoord. Wil je iets dat comfortabel is? Wilt u er minder voor betalen, of beseft u welke kwaliteit het biedt? Als je naar een sportschool gaat, leer dan alle juiste etiquette en kleed je er naar. Draag nooit spijkerbroeken, draag T-shirts of korte broeken, en draag geen sneakers.

In de professionele klasse of een bok gymnastiek drink je regelmatig water en misschien blijf je een tijdje na elke ronde. Goed eten en veel water drinken is net zo belangrijk voor je uithoudingsvermogen en het hebben van een geweldige tijd in de sportschool als elk type uitrusting dat je misschien moet kopen of moet gebruiken in de ring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.