De ultieme boks workout

De ultieme boks workout

Gratis stockfoto met boksen, bokser, bordspel

Heb je je ooit afgevraagd of je de cardio workout kunt krijgen die je wilt, terwijl je geen boksschool gebruikt? Ja, dat kan! FitBoxing is een groepsactiviteit die u de ultieme boks workout zal geven. U kunt de uitdaging aangaan om in een boksschool te trainen met een groep andere fitte spelers, terwijl u speelt in een omgeving die u echt het gevoel geeft een van de vechters te zijn.

De meeste mensen denken niet dat boksen ‘fitnessware voor alle tijden’ is. Iedereen weet dat het lopen van een marathon een geweldige workout is, maar wist je dat een stevig wandelprogramma misschien nog wel beter is? Lichaamsbeweging is geweldig, maar je moet het doen omdat het vet verbrandt en gevaarlijke soorten gifstoffen, terwijl je de kans krijgt om plezier te hebben terwijl je het doet. Dat is waar het bij FitBoxing allemaal om draait. Het geeft u het fitnessniveau dat u wenst, terwijl u zich amuseert!

Het geheim zit hem in de bewegingen. Wanneer u een FitBoxing wedstrijd observeert, zult u merken dat de boksers dezelfde dingen steeds weer opnieuw lijken te doen. Het is verbazingwekkend en u zult onder de indruk zijn wanneer u ze in de ring hard tegen elkaar ziet sparren. De bewegingen die ze doen zijn niet ingewikkeld, en het lijkt alsof ze alleen hun inwendige spieren gebruiken. Eigenlijk kun je je hele lichaamsbouw gebruiken voor dit soort gevechten. U kunt net zo fit zijn in een paar minuten, zo niet nog minder dan dat.

Neem deel aan een FitBoxing-les en u zult snel leren hoe u op de juiste manier moet boksen, evenals de basisbewegingen die daarbij horen. De belangrijkste bouwsteen voordat u de ring instapt is een goede conditie. In een ideale situatie moet je een slank lichaam kunnen behouden, hoewel dit niet onmogelijk is. Je moet ook goed kunnen ademen, zowel uit je neus als uit je mond. Als dat het geval is, zou je in staat moeten zijn om te springen en effectieve stoten uit te delen. Je moet eerst een goede bokser zijn, maar daarna ook een zeer goede ademhaler. Als u over deze beide ingrediƫnten beschikt, bent u eigenlijk veel beter in staat om zowel te leren boksen als uw spieren te trainen.

Wanneer u deelneemt aan een FitBoxing les, zult u verschillende bewegingen leren. Full foot boxing geeft u het gevoel van een bokswedstrijd. U zult zich moeten concentreren op het sparren met iemand om het voorgevoel te krijgen. U zult de zak raken tijdens de warming-up, maar ook tijdens de beginnersles. Dit kan behoorlijk vermoeiend zijn, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent!

De andere bewegingen die je zult leren zijn de jabs en de crosses. Je moet leren hoe je precieze stoten uitdeelt naar het hoofd van de tegenstander. Je hoeft je geen zorgen te maken over het raken van de zak op een pittige manier, tenzij het de traanzak is die nu op de grond ligt! Er zijn in principe twee verschillende bewegingen: de ene is een jab, en de andere is een cross. De jab is een snelle jab-combo die recht op de kaak landt, en is een verwoestende techniek als hij goed wordt uitgevoerd. Het kruis is een krachtige slag die soms vlak op de kin kan landen. Als je de bewegingen leert, zul je merken dat de ene beweging naar de volgende leidt. Het zal oefening en veel herhaling vergen om het een deel van je arsenaal te maken, maar laat je niet ontmoedigen. Boksschool Amsterdam

Met wat oefening kun je gewend raken aan een bokshouding en leren hoe je de zak goed vasthoudt. Als u echt goed wordt in deze bewegingen van het FitBoxing programma, zult u meer plezier hebben in het boksen en zelfverzekerd zijn als u de ring instapt. U zult al snel vol zelfvertrouwen slaan en er ook nog eens geweldig uitzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.