Een Personal Trainer kan u helpen

Een Personal Trainer kan u helpen

Personal trainer

Enkele van de functies van een personal trainer zijn de volgende:

– begeleidt de cursist naar een persoonlijk trainingsprogramma, dat op het individu is afgestemd- organiseert de trainingssessie, meestal volgens een gepland schema- beschrijft de trainingstechnieken, helpt u vervolgens hierin te verbeteren door soms ook verbale communicatietechnieken- brengt u vooral in uw comfortzone, terwijl een uitdagende omgeving gehandhaafd blijft- controleert regelmatig uw hartslag en beschermt daarbij uw algehele gezondheid- gaat voorbij aan uw individuele tempo, de intensiteit en de individuele trainingsdoelen, evenals aan die van de trainingssessie

Kortom, een trainer kan u een persoonlijk plan geven dat u zal helpen volgen, maar dat betekent niet noodzakelijk dat hij of zij u het beste kent. Een personal trainer is iemand die u kent, maar die zijn of haar advies zal aanpassen aan uw behoeften, vaardigheden en persoonlijkheid. Hij of zij is iemand die uw trainingssessie bijhoudt en zich herinnert welk onderdeel u de laatste keer heeft gebruikt en hoe dat moest aanvoelen. Hij of zij kent misschien ook uw doelstellingen en weet hoe u die kunt bereiken, zodat hij of zij u de aanmoediging geeft die u nodig hebt.

Wat zijn precies de taken van een personal trainer? Vanaf het begin gaat het erom de trainee te helpen zijn of haar doel van gewenste superieure lichaamsbouw te bereiken. Uiteraard zijn fitness en gewichtsverlies doelen voor sommige mensen, dus is het een gegeven dat zij voor een personal trainer zullen kiezen. Sommigen hekelen hun trainers om hun strenge eetstoornisprotocollen. Het is oneerlijk om mensen te trainen die in wezen zijn overgeleverd aan de genade van hun bazen of autoriteiten. Ook moet worden vermeld dat zelfs als de trainer uw eerder heeft gehad, hij of zij misschien niet in staat is om sterke tekenen van pesten op te merken en ervoor kan kiezen om het over het hoofd te zien na voldoende administratie van u.

Een trainer in Philadelphia is verplicht het drugsvrije trainingsregime te volgen, maar mag ook technieken aanleren om het dieet te wijzigen, de weerstand te verhogen en alle andere technieken die de trainee kunnen helpen. Een trainer is ook verplicht om een drug-vrij werk ethiek certificering te krijgen als adollar voor een jaar na het verkrijgen van de accreditatie.

Een personal trainer kan ook verantwoordelijk zijn voor het aanleren van de eetgewoonten van de cursist, maar hij/zij zal ook verantwoordelijk zijn voor het tot rust brengen van de koks over dieetregimes en gewichtsverlies. Hij/zij zal ook verantwoordelijk zijn voor het bepalen van veilige en doeltreffende trainingsruimtes.

Onthoud dat een trainingsprofessional altijd uw beste belang voor ogen moet hebben, dus zelfs als u de trainer puur en alleen wilt vegen, bouw de verstandhouding tussen trainer en trainee op. Vertel de trainer over uw doelstellingen en wat is uw trainingsgeschiedenis. Zorg over uw dieet Niemand zal ooit durven te komen tussen u en uw voedsel en de trainer moet er altijd zijn om te fungeren als een rolmodel, u te beveiligen met de juiste voeding.

In essentie zal een personal trainer er zijn om je te motiveren voor je doelen en ook om je te leiden naar je succes in bodybuilding. Veel bodybuilders maken de fout van het luisteren naar hun trainers, omdat alle bodybuilders, maakt niet uit hoe groot of niet, hebben de neiging om bevooroordeeld te zijn en dat is wat de meeste trainers ertoe brengen om te krijgen geschopt uit hun trainee programma’s. Het is voor u om wijzer te zijn dan het kiezen van een trainer, omdat veel trainers van ze zijn niet groot in hun vak. Er bestaat niet zoiets als een gratis lunch. Er is altijd een vergoeding, een kostprijs en dat is de trainers, ego en suiker in voor de trainee.

Trainers verschillen sterk in hun enthousiasme, sommigen hebben de neiging om de trainee door een ingewikkelde training te jagen en dit geeft de trainee het gevoel dat ze een les van een uur krijgen, wat meestal niet waar is, een trainer moet een atleet niet opjagen als zelfs hij of zij weet dat dat het verkeerde is om te doen. De trainer moet alles leren door middel van de juiste techniek en uitleggen hoe je tegelijkertijd veilig en mobiel kunt zijn. Maar meestal is dit te veel informatie voor de hersenen van de trainees en zullen ze overweldigd raken en zo onsuccesvol blijven in het transformeren van hun lichaam.

Aan de andere kant begrijpen trainers die veel jaren in de sportschool hebben doorgebracht en veel ervaring hebben de juiste trainingsmechanismen en hoe ze die op een efficiĆ«nte manier moeten uitvoeren. Als je bijvoorbeeld een trainer kiest die een favoriete stoot heeft, dan kan het zijn dat hij of zij te enthousiast is om alles wat je doet aan te pakken, simpelweg omdat hij of zij gelooft dat dit de “way to go” is. Je trainer zal meer resultaat zoeken door het tegenovergestelde te doen van wat hij of zij gelooft dat je zou moeten doen. Ga daarom elke keer dat je zo’n boude uitspraak van een trainer ziet, eerst na of dit wel echt is wat de trainer vindt dat je zou moeten doen.

Lees meer:

Outdoor fitness

Voedingsadvies

Leave a Reply

Your email address will not be published.