EMS training

EMS training

EMS-training

Elke bodybuilder zou moeten weten welke sensaties en emoties men voelt tijdens de training. Dit zal hem of haar helpen om zijn of haar motivatie te behouden en de herhalingen te doen zonder enige overwegingen. Tijdens de training is er veel wassen van de spieren en veel ongemak door onverwachte pijnen. Deze ongemakkelijke gevoelens kunnen ervoor zorgen dat de bodybuilder soms zijn motivatie verliest en stopt en gewoon niet traint. Deze ongemakkelijke gevoelens zijn de belangrijkste redenen waarom veel mensen stoppen met de training en gewoon achterover leunen en zeggen dat het te moeilijk is, of

Het is heel belangrijk om te begrijpen dat je als bodybuilder motivatie nodig hebt om door te gaan. Het is heel belangrijk om te begrijpen dat media kunnen helpen en dat ze het ook met plezier kunnen consumeren.

Als je denkt dat de media waarmee je jezelf hebt gesensibiliseerd niet voldoende zijn, dan moet je verder gaan dan deze en werken met iets veel meer van een professionele bemiddelaar. Je kunt niet verwachten dat je emoties voelt zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld. De neurale verbinding tussen de hersenen en het lichaam is eigenlijk ongelooflijk en sterker dan je je ooit had voorgesteld.

Veel medisch therapeuten beschouwen motivatie en emotie in termen van een schaal van 0 tot 10, waarbij de hoogste index betekent dat er momenten zijn tijdens je training dat je het heel graag zou willen inpakken en achter je wilt laten en een gevoel van motivatie en emotionele connectie is de hoogste index op de schaal. Emotionele motivatie is echter niet iets waarop je emoties kunt labelen, het moet een reeks emoties zijn die je voelt en daarom leeft met elk moment van je training. U kunt bijvoorbeeld merken dat u zich momenteel erg angstig voelt en dat uw motivatieniveau op de schaal ongeveer een 3 (van de 10) is, wat betekent dat uw motivatieniveau ongeveer 3 van de 10 is, wat betekent dat die omstandigheden het is zeer waarschijnlijk dat u niet de trainingsdoelen bereikt die u voor uzelf heeft gesteld.

Wat u zich misschien niet realiseert, is dat de voorwaarden uw motivatieniveau tot 1 of minder prijzen, wat betekent dat u gewoon geen zin heeft om te trainen in de richting van de doelen die u heeft gesteld. De reden voor dit onvermogen van motivatieniveaus om te stijgen tot het trainingsniveau dat u hebt ingesteld, is simpelweg omdat uw omstandigheden uw emotionele reacties hebben aangestuurd die stroomafwaartse fysiologische effecten hebben.

Dus wat je zou kunnen doen, is de intensiteit van de omstandigheden reguleren en dus de emotionele reactie die je krijgt. Je zou dat kunnen doen door bijvoorbeeld lichte aanraking op de emotionele responsschaal te leren gebruiken. Een andere manier om dit te doen is door de juiste ademhalingstechnieken te leren die ervoor zorgen dat het lichaam endorfine aanmaakt. De combinatie van een goede ademhaling en lichte aanraking zal resulteren in een positieve emotionele reactie die de week zal pushen en je zal helpen het comfort te krijgen dat nodig is om door te gaan met trainen. Het belangrijkste is dat u door deze techniek te gebruiken langer en vaker kunt trainen, waardoor u tijdens uw training gefocust en gemotiveerd blijft.

De sleutel tot het gebruik van media in training is om ze te leren reguleren, wat simpelweg betekent dat je moet leren hoe je de emotionele en fysiologische reactie die je krijgt, kunt lokaliseren die je de grootste en hoogste output zal geven wanneer je in een trainingsstaat bent.

Veel fysiotherapeuten raden het gebruik van media tijdens fysiotherapie af vanwege de opbouw van angst en spanning, waardoor een plotselinge doorbraak kan worden opgeheven door een inzinking die kan leiden tot mentale en fysieke vermoeidheid. Dit type storing wordt vaak een paniekreactie genoemd en kan ervoor zorgen dat u voor een langere periode niet kunt trainen. Door echter te leren de mentale en fysieke storingen veroorzaakt door regulatie van de media te minimaliseren, kunt u langer trainen en op een zodanige manier dat storingen door overbelaste en/of overprikkelde media worden voorkomen.

When regulating the medias, you also need to learn how to strike the emotional response scale through the five emotions which will be listed below: calm, secure, confident, optimism, fear and worry. An 11 or above emotional response (yes, a 10 – 6 score) is an overall positive emotion state. You will learn how to increase this score byEach Mediation Techniquewhich will be given in the next section.

When you learn them and understand how and why they are necessary, you will better be able to maximize your training time in the gym and reach your exercise goals. Mediation techniques are only one piece of the puzzle and mediation programs in general need to also have a training program to help increase overall motivation and commitment to training.<|> Good Technical Accuracy-

*Techniek Gebruik de volgende elementen bij het aanvallen van je tegenstander:

1. Beweegt je tegenstander?

2. Als je tegenstander stilstaat, blokkeert hij dan even goed als hij zijn blokkade beheerst?

3. Beweegt je tegenstander zijn zwaard van zijn lichaam om te blokkeren?

4. Beperkt hij de hoeveelheid tijd die hij nodig heeft om je aan te vallen?

5.

6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.