Hoe haalt u het meeste uit uw Energy Gel?

Hoe haalt u het meeste uit uw Energy Gel?

Shakebeker kopen

 

 

 

 

Energy Gel Uit de categorie Non Sports Energy Gel, was Energy Gel het eerste voedingssupplement dat ik probeerde. Ik vond dat, hoewel er veel gel in het supplement zit, het het water niet inhaalt, wat wel de manier is waarop het gebruikt moet worden. Vooral aan het begin van mijn trainingen of wedstrijden.

Mensen die een maagklachten kunnen krijgen van te veel eiwitten kunnen kiezen voor een gecompliceerd soort voedsel, zoals acaibes of eiwitshake. Acai bes is ook van de vrucht van de acai boom, en heeft veel vezels, minder melk en minder cholesterol. Eiwitshakes zijn er natuurlijk in allerlei smaken in verschillende shakebekers. spoelen en ballen zijn uitstekend voor eiwitvrouwtjes die klagen over brandende zijkanten van hun dijen. Op zijn minst zorgen deze producten voor wat snelle koolhydraten, maar sommige zijn gezoet met voedingsstoffen om de smaak te geven die je zoekt.

Andere supplementen die het overwegen waard zijn:

Eiwitpoeder, zelfs in poedervorm, kan een uitstekende manier zijn om eiwitten binnen te krijgen zonder veel calorie├źn toe te voegen. Eiwitpoeder is een stuk dunner en is een voordeliger alternatief dan het kopen in pilvorm. Sarcomee is een eiwitsupplement dat met water kan worden ingenomen, en dit is iets wat ik probeer te nemen tijdens elke trainingsloop. Als je eiwit gebruikt, zorg er dan voor dat het een wei-eiwit is en geen Aziatisch of op soja gebaseerd product. Je kunt altijd een eiwitmix gebruiken voor de afwisseling. Ik gebruik meestal wei-eiwitisolaten, omdat die duurder zijn dan de gewone, en ik ongeveer evenveel uit een portie haal als uit een kom gewoon eiwitpoeder. Wei-eiwit geeft je het langzaam verbrandende, licht verteerbare en absorbeerbare eiwit waar je naar op zoek bent, zonder dat het je geld kost.

Probeer nieuwe voedingsmiddelen uit naarmate je vordert, zodat je echt een gevoel krijgt voor de voedingsmiddelen die je eet. Ik ben altijd aan het experimenteren. Je zou zowat alles moeten proberen waar je over hoort in de supplementenwinkels of online. Op die manier hoef je het niet te kopen als het je niet bevalt, maar als het je bevalt wel. Probeer elke week nieuwe dingen, zodat dingen vertrouwd beginnen te raken en je zult merken dat je hardlopen verbetert, in plaats van dat je hardlopen verbetert alleen maar omdat je een nieuw flesje poeder koopt en hoopt dat het gaat werken. Probeer voor de afwisseling ook eens een paar flesjes sportdrank of water te kopen om met je proteïnepoeder te mengen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.