Hoe Yoga kan helpen

Hoe Yoga kan helpen

 

yoga

 

(1) Yoga maakte de beoefening van lichamelijke oefeningen ongedaan. Yoga is in het Christendom gekerstend als een middel tot lichamelijke volmaaktheid. Yoga werd onderwezen in de tijd van Jezus Christus.

(2) Yoga houdt zich bezig met het derde oog. Yoga is de wetenschap van de geest die het lichaam beheerst. Yoga werd onderwezen in de tijd van Koning Salomo en de voor-reizen naar de tempel.

Yoga is een systeem van lichamelijke fitheid, concentratie, gezonde lichamelijke krachten, geestelijk evenwicht, die de mens in staat stellen het doel van zelfbeheersing en welzijn te bereiken.

Yoga helpt bij het vergroten van het zelfbewustzijn, verbetert de lichamelijke conditie, verhoogt de bloedsomloop en stimuleert de hersenen. Yoga helpt in een algemene conditie van lichaam en geest.

Yoga is de wetenschap van energie in de weefsels van het lichaam.

Yoga is een holistisch systeem, dat zowel mentaal als fysiek of fysiek en het mentale en spirituele omvat. Yoga centraliseert de psychische energieën van het lichaam controleert de fysieke energieën en de stimulatie van de hersenen in een geordende volgorde.

Hoe kan Yoga de verslaafde helpen zijn leven te veranderen?

Je kunt de tolerantie voor alcohol verhogen. Yoga is een compleet systeem, dat erin slaagt de geest, de balans van energieën en het lichaam, evenals het spirituele systeem te beheersen.

Yoga ontwikkelt zich op verschillende niveaus en baseert zich op inspiratie en concentratie zonder enig zicht op een uiterlijk dilemma. Yoga is een totaalsysteem en het helpt op alle mogelijke manieren bij de ontwikkeling van de persoon.

Waarom helpt Yoga krankzinnig?

Yoga is een wetenschap en systeem dat gemakkelijk is voor een mens. Yoga ontspant de energie van de plexus chakra, de zetel van de mentale activiteit, die een van de belangrijkste centra van de opslag van energie in het lichaam is. Het ontspant ook direct de afscheiding van bijnier anti-vitade, het belangrijkste hormoon van een lichaam, zonder welke de Yoga niet goed zal functioneren. Yoga ontspant het tekort van de bijnier secretie.

Yoga verhoogt de aanvoer van enzymen in het menselijk lichaam. Honderd keer meer energie wordt gegenereerd door Yoga dan door alcohol.

Yoga vergt minder lichamelijke inspanning dan alcohol. Yoga helpt de efficiëntie van lichamelijke oefeningen en kalmeert de geest.

Yoga is de wetenschap van de lichamelijke ontspanning; het ontspant niet alleen het lichaam maar ook de geest en geeft een kalm effect, dat op zijn beurt rust geeft aan het lichaam en de geest.

Hoe helpt Yoga verslaafde om de verlangens van gedachten te controleren?

Er is een zeer groot gebied tussen drugsverslaving en verslaving aan alcohol. Dit gebied is niet alleen de grens tussen de drug en alcohol, maar een dubbele coma die moet worden overgestoken voordat men een drankje kan nemen. Yoga helpt de verslaafde bij het overschrijden van deze grens en bij het verhogen van de concentratie en de controle over het uitleven van verlangens. Yoga biedt ook een reeks oefeningen, die niet moeilijk zijn

Yoga brengt het systeem van het lichaam in evenwicht en in balans. Het regelt de energiestroom in het lichaam, wat helpt bij blokkades van energie. Een verslaafde zal een deel van zijn vermogen om zijn verlangens onder controle te houden moeten verliezen aan de wortel van zijn fysieke probleem. Yoga helpt de verslaafde op het middelpunt van zijn depressie en op de weg naar herstel te komen.

Yoga is de beoefening van Yoga betekent in de ruimste zin, een gezonde gewoonte. Het betekent dat het gezien als een oefening kan worden beoefend in plaats van een routine-activiteit. Yoga brengt een evenwicht tussen sport en yoga, een nieuw niveau van lichamelijke oefening en geestelijke oefening. In feite helpt de beoefening van Yoga een verslaafde bij het herstellen van alle soorten problemen, aangezien de meeste schadelijke gewoonten hun oorsprong vinden in de geest.Afzender heeft dit artikel geschreven anticiperend op een aantal schokken.

Wij bevinden ons in de Geheimenoorlog, hetgeen betekent dat er een oorlog in de geest is tussen de beheersing van de zintuigen en de begeerte, alsmede de sterke verlangens en onwillekeurige bewegingen. De conclusies.

1) Er is behoefte om controle te krijgen over het naar binnen en naar buiten zoeken en richten van het bewustzijn.

2) Er is behoefte om controle te krijgen over de vrijwillige en onvrijwillige bewegingen of handelingen van de geest.

3) Het bereiken van deze resultaten verschaft een basis om het verlangen naar steeds meer te beheersen en een constructieve controle over de geest te behouden.

4) Dit kan alleen worden bereikt door een combinatie van de technieken, zelfbeheersing en zelfdiscipline met het geloof in de Heer en het geloof in de ervaring.

5) Dit resulteert in de mentale stabiliteit of het vermogen van het individu om zijn eigen energieën te vergroten, of de controle over de gedachten en de verbeelding van het individu.

Vandaar dat deze drie woorden – sereniteit, kalmte en beheersing en gemoedsrust, – uiterst synoniemen zijn. Het beëindigen van een begeerte of een verlangen betekent het begin van een kalmte.

 

Lees meer:

Yoga Valkenswaard

Yoga Veldhoven

Yoga Eindhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published.