Peddel Boarding

Peddel Boarding

Sup verhuur

 

 

 

 

Heb je yogales gehad?

Nou…je staat op het punt om te leren over stand up paddling. Herinner je je die les nog? Ik deed niet alsof, ik vond het echt leuk. Wat zou je in plaats daarvan willen doen? Je hebt een goede keuze gemaakt! Laten we leren over de SUP board:

Voordelen:

1. In water oplosbare brandstof: Omdat SUP verhuur 180-parish zijn, absorbeert je lichaam het water volledig. Je huid hoeft zich geen zorgen te maken over hydratatie omdat die absorptie afkomstig is van het water in je lichaam. Je kunt zo lang en zo diep op het water blijven als je wilt.

2. Lengte van de peddel: De lengte van je peddel moet overeenkomen met de lengte van je board. Dit is het 2-3 voet verschil. Peddelaars van dezelfde lengte zullen dezelfde peddellengte hanteren. SUP boards van dezelfde lengte zijn allemaal even lang. Peddelaars van verschillende leeftijden hebben essentiële verschillen in peddellengte om hun leeftijd en bekwaamheid te weerspiegelen. Beginners moeten een kleinere peddellengte hebben. Meer ervaren peddelaars hebben langere, zwiepende peddels om hen te helpen rechtop te blijven en hun evenwicht op het board te bewaren.

3. Golven zijn golven: Kleine golven vertragen je niet. Neem de branding mee op je peddel en wees blij dat je een peddelplank hebt. Je komt overal. Als de branding echt in de lift zit, kun je over de kleine golven peddelen en naar verder gelegen brandingslijnen gaan. Als de branding klein is, peddel dan rond de buitenste breuklijn. Als de branding klein is, kan je helemaal rond de binnenkant van de branding peddelen of je kan je tijd nemen en ” Nicaragua! ”

4. Paddlers Are Dry: Paddleboarders zijn droog. Neem je glasvezel en plastic mee aan boord en er zal niets aan je blijven plakken. Als je dorst hebt, drink je uit de waterslang. Als je een Nieuw-Zeelandse handdoek krijgt, is de handdoek een welkome mat. Sommige SUP boarders krijgen een beetje funky, kan zijn vanwege de balsa en dergelijke).

5. Wasteland fellows: Zijn jullie feestelijk??? Zullen we niet gaan sporten? Met stand up peddels oefenden Italianen en Spanjaarden staand op hun peddelplanken. Kikkermannen zijn niet de enigen met verschillende maten peddels. En als je niet kampeert, neem dan een stogie of je favoriete alcoholische drank mee. Hang rond in deze opgeluchte waterpuristen plekken zoals essenbossen.

6. Pick-up Trip:Paddle Boarding is al lang een favoriete bezigheid van reizigers en avonturiers. Met je paddle board ben je binnen zweefafstand van overal ter wereld. Het is alsof je je eigen minibusje hebt, maar dan achterstevoren. Heb je een lift nodig maar heb je geen boot? Hé, je zal geen probleem hebben om een paddle board te vinden. En na de rit ga je met vrienden beachboarden op een plek waar iedereen van gehoord heeft. Paddle boarding is de ‘must do’ geworden voor avonturiers.

Er is tegenwoordig veel meer te doen op het gebied van paddle boarding. Hier zijn een paar informatiebronnen om je op weg te helpen:

–De Newbery nieuwskrant. “Kom en speel in een onafhankelijk Eco Sport Festival.”

–De Boca nieuws krant. “Kano, paddle board of kajak trip biedt unieke ervaring.”

–Yanko, “Green Peninsula.”

–Parken, Recreatie en Conservatie Departement.

Nu je weet hoe geweldig paddle boarding is, wacht niet om het te proberen!

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.