Personal Trainer – Een Personal Trainer

Personal Trainer – Een Personal Trainer

 

Personal trainerSommigen onder u denken misschien dat een personal trainer gewoon een patiënt van een arts is. Ik ben hier om u te vertellen dat een personal trainer meer is dan een patiënt van een arts.

Een personal trainer zal voor uw gezondheid zorgen alsof het zijn of haar eigen kind is. Hij of zij zal voor u zorgen, goed en fout, op dezelfde manier als ouders voor hun kinderen zorgen. Een goede personal trainer zal algemene slagzinnen gebruiken zoals:

Jij bent degene die vanavond eet! Misschien ben jij degene die de rekeningen van de rekening betaalt!

Een goede personal trainer zal in staat zijn om tot de kern door te dringen van wat uw eetgewoonten tot gewoonten drijft en in staat zijn om uw training te richten op de juiste gewoonten voor gezondheid, fitness, gewichtsverlies en Midlands kijksporten.

Een goede personal trainer zal uw motivatie voor 400% stimuleren door het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en motivatie. Kracht opbouwen is het vermogen om zwaardere gewichten te tillen of meer herhalingen te doen dan je voorheen deed. Uithoudingsvermogen is het vermogen om gedurende langere periodes zwaardere gewichten te tillen en te heffen. Motivatie is het sleutelwoord hier omdat het zal helpen om uw motivatie op het gebied van lichaamsbeweging, dieet en algemene mentale ondersteuning te stimuleren.

Ofwel eet je gezond, ofwel eet je niet! Deze uitspraak kan soms waar zijn, maar kan ook sterk gemanipuleerd worden door je personal trainer. Zodra uw personal trainer heeft vastgesteld dat u niet gezond eet, zullen uw maaltijden afwijken van wat u dacht dat u at en zullen ze worden beïnvloed door een westerse levensstijl en een ongezond dieet.

Ofwel heb je de controle over je leven ofwel over je lichaam? Controle over je leven gaat niet alleen over voeding, het gaat erom dat je zelf kunt kiezen hoe je sport, hoe je traint en hoe je eet. Als je tegen medewerkers zegt dat ze de baas zijn over je leven, zullen ze je training en dieet aanpassen aan je behoeften, nogmaals je zult je aanpassen aan wat jij en je trainer je vertellen, dit maakt alles makkelijker!

De enige manier om succes te hebben in het leven is door goede gewoonten te hebben. U moet zich op uw gemak voelen bij wat u doet, gewoonten maken die voor u werken en daaraan vasthouden. Motivatie zal u helpen om deze gewoonten aan te nemen, maar zoals met alles, zal het herhaling vergen om het een gewoonte te laten worden. Elke keer zult u de gewoonten opnieuw moeten herhalen.

Ik houd mijn trainingslogboeken graag bij. Ik werk ze meestal een keer per maand bij. Je kunt je succes en verbetering in de loop van de tijd bijhouden door je training te evalueren.

Zelfs met alle herhalingen die je doet zal je lichaam door een periode van groei en ontwikkeling gaan, dit is onvermijdelijk ons lichaam is immers ontworpen om zich aan te passen. Je lichaam zal proberen te groeien met de hoeveelheid voedsel en brandstof waar het aan gewend is, maar zonder voldoende rust en herstel zullen we een vermindering zien in prestaties, gezondheid en algemeen welzijn. Gebrek aan rust zal je trainingscapaciteit verminderen en geloof het of niet, zelfs je vermogen om te vechten. Hoe meer je voor je lichaam kunt zorgen, hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om in sessie te trainen, laat alle negatieve kritiek en afleiding erbuiten.

Haal het meeste uit uw trainingen door uw maaltijden van tevoren te plannen. Wat je niet eet kun je niet opbouwen en opslaan van energie, wat je niet doet kun je niet opbouwen van kracht.

De fasen van het proces zijn als volgt:

Training, eten, training, herstel

De trainingsfase wordt ofwel in een peergroep of alleen gedaan. Als je eenmaal een stijl en een programma hebt gevormd, is het jouw verantwoordelijkheid om je daaraan te houden. Als je er niet in slaagt je aan je plan te houden, is het tijd om te kijken wat je fout hebt gedaan of moet aanpassen. Als je dit plan volgt, kun je je basis geleidelijk uitbreiden, je potentieel om op eliteniveau te presteren vergroten en de aanval van de bedriegers weerstaan.

Ja, ik zei huichelaars, dit artikel gaat niet in detail over wat ze wel of niet zijn, ik beschouw ze als irrelevant voor het onderwerp bij de hand.

De volgende fase na de training is eten, drinken en slapen. Als je een personal trainer van wereldfaam hebt, kan deze fase gemakkelijk worden uitgebreid. Zo niet, voer dan een beproefd plan uit dat is afgestemd op uw eigen lichaam.

Het proces van hoe te eten, drinken en slapen zal fundamenteel veel eten en geen drinken inhouden. Er is een overvloed aan informatie en inzicht rond dit onderwerp. tarwegras en peulvruchten zijn de voedselbron bij uitstek voor een hardloper, wanneer de hardloper eet en traint op weiland en gras is het enige moment dat hij eet wanneer hij aan het hardlopen is.

Als het basislichaam aan het opbouwen is, moeten de spierbehoeften tijdelijk worden afgetekend. Niet iedereen heeft hier een groot probleem mee. Ik heb mensen die naar me toekomen en uitleggen dat ze uitgeput zijn, overgewicht hebben en zelfs stokslagen hebben tot het punt van blaasproblemen.

Lees meer:

Personal fitness Zwolle 

Voedingscoach Zwolle

Leave a Reply

Your email address will not be published.