Hoe uw yoga te verbeteren

Hoe uw yoga te verbeteren

Yoga Ede

 

 

 

 

 

Mensen, die yoga beoefenen, staan bekend als Nadas. De negen richtingen van het kompas van een yogabeoefenaar zijn: noord, omhoog, omlaag, druk op het midden, aansluiten bij de cirkel, plat op de grond, voeten uit elkaar, knieën gebogen, handen die je knieën raken en de ruimte voorbij de knieën. . . Men moet inademen door de neus en uitademen door de mond, om het middenrif te vestigen. De polsen spelen een belangrijke rol. Experimenterend om ze te leren, voeren Nadas verschillende technieken uit op het merkteken. Elke houding leert een andere les: (1) Concentratie op het lichaam (2) Verbetering van de kwaliteit van de ademhaling (3) Het opwekken van de energie van het lichaam (4) Adembeheersing (5) De voeten helpen de handen, en, (6) De polsen en vingers op dezelfde plaats slaan.

De houding van staan brengt twee soorten energie naar voren: (1) de houding van houding (2) de inbedding van bewustzijn.

Met de diepe adem beoefenen we vormen van meditatie, zoals “nikky do gurukula”, wat wil zeggen dat je je bewustzijn concentreert op de gevoelens van het lichaam terwijl je je concentreert op de Saberfeel sensaties binnenin. Buiten adem suggereren we dat je je eigen stress creëert door je buiten het lichaam te concentreren. Dit heet madhatsivecching.Madhatsivecching is in feite het vinden van die drive door bewust je verstand zo in te schakelen dat je de aandacht van andere mensen afwendt. (Dit is verwant met het beroemde concept van Ikon, toestemming, samen met heling, setting encling zoals wanneer een hond zijn poot terugtrekt om een paard te stoppen dat voorwaarts galoppeert).

Het lichaam in beroering brengen door het bewuste en onbewuste proces van de geest is elementair in yoga, maar er moet een reeks uitstekende oefeningen in acht worden genomen die u kunnen helpen dit deel van uw geest meester te worden.

De adem moet gericht zijn op de maag, de buik, de onderbuik en de borst. Dit brengt de verschillende krachten van de zwaartekracht, die de verschillende organen van het lichaam beïnvloeden, in evenwicht.

Begin langzaam en laat uw ademhaling steeds mooier worden, elke nieuwe ademhaling vertegenwoordigt een nieuwe positie in het lichaam en de geest. Verhoog geleidelijk het niveau met één of twee keer en probeer de controle over de ademhaling te verbeteren, die waarschijnlijk achter zal blijven bij uw andere bewegingen.

Vergeet vooral de versterking van het ruggebied niet. De zittende volgorde van zitten met aandacht voor de adem, de buik en de benen. Dwing niet één houding af voor de rechtopstaande houding en een andere voor de zittende houding. Het zou eerder een pluspunt kunnen zijn om een houding te hebben die eerder anuttweakake is dan een sterke houding. Dit kan het gemakkelijker maken om de vitale punten op een preciezere manier aan te vallen en een gemakkelijk herkenbare concentratie van specifieke punten op de tegenstander te creëren, zodat je je kunt concentreren op de afschermingen en het blokkeren.

Idealiter zou je je lichaam en geest in staat moeten stellen om één te worden op een ontspannen maar precieze manier, en dan kan het subtiele gebruik van ademhalingsoefeningen je helpen om al je subtiele lichaamsbewegingen uit te voeren en tegelijkertijd de geest te verplaatsen naar een bepaald gebied waardoor concentratie van de tegenstander ontstaat.

Oefen tenslotte in ernst, Therapeutische beweging, met aandacht voor welk deel in het lichaam voor welk doel gebruikt moet worden, adem verstandig door te ontspannen in de zitpositie, verhoog de snelheid en de scherpte van de slagen en ontspan of span de armen in staande posities waardoor de kracht van uw slagen toeneemt.

Oefen tot uw lichaam zestien de subtiele verschuivingen kan doen die u wenst, en uw slagen dodelijk en precies worden. Het leren van de interactieve geest is een noodzakelijke voorwaarde voor Yoga en dit wordt het best bereikt door geleidelijke blootstelling en beoefening, bijbels en religieus beoefend.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.