7 tips voor een goed gevoel

7 tips voor een goed gevoel

diverse mensen bedrijf emoticon - gevoel stockfoto's en -beelden

De Tilburgse aanpak maakt deel uit van een driedelige serie openbare fora die in de volksmond bekend staan ​​als de Tilburg Challenges, de Tilburgse bestuursstijl bestaande uit uitspraken en lezingen van gerenommeerde therapeuten over hoe om te gaan met verschillende psychologische, sociale en psychologische problemen waar de meeste mensen mee te maken hebben. in het leven.

Ik maak deel uit van deze serie sinds de start in de zomer van 2006. Zoals de meeste teams, reageert een Tilburgs team op ChallengeResponsibilities in een daaropvolgende enquête. Dit onderzoek staat open voor alle Tilburgse leden en gasten op alle niveaus van de organisatie. De beheerders zorgen ervoor dat er evenveel tijd wordt besteed aan alle onderwerpen in de 2-weekse challenge-serie.

De challenge-serie van 2009 zal anders zijn. De serie wordt elk jaar geüpdatet. De winnaars van voorgaande jaren worden willekeurig gekozen voor openbare commentaren. Elke Challenge-aanvrager zal een enquête invullen over de vorige Challenge en responsreacties. Door de antwoorden, de namen van de deelnemers en de teamnaam in te voeren, worden ze in een willekeurige trekking opgenomen. Alle reacties worden bevestigd, samen met hun lidnummer. Volledige namen en teamnamen worden in elke reactie opgenomen als een deelnemer deze heeft vermeld in een float-initiator of logboekbladen die beschikbaar zijn op de feestlocatie. Het gekanteld ogende winstrapport van 2 bij 4 pond bevat meerdere vermeldingen voor elke coach en elk lid van het team. Ze gaan ook in op de evenementlocatie, activiteit en sport naar keuze, feliciteren met de ULTS, weersomstandigheden, enz.

Ik geniet altijd van de gelegenheid om les te geven over "mentale weerbaarheid". Deze les is vooral waar voor mij wanneer ik deze deel met een volwassene – die geen atleet is – maar wel een succes is – Een teamcontract bestraffen, productieve verbetering van logische drogredenen en educatieve rondleidingen.

Daarom zijn veel van mijn Tilburgse groepsnieuwsberichten afkomstig uit die publieke arena.

Ik wou dat ik in jouw positie was. Laat me een paar ideeën geven voor publieke betrokkenheid. Als schrijver, public relations-specialist, persoon die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van een positief imago voor lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl, kijk ik ernaar uit om ideeën en ervaringen met u te delen op CoachBook.com.

Tien tips voor triatloncoaching

1. wiet-gelukMensen zeggen dat ze last hebben van chronische stress en andere lichamelijke kwalen. Velen voelen zich schuldig over het uitgeven van geld of het benadrukken van de tijd van hun gezin met activiteiten die ze niet leuk vinden. Hoe als je een gecontroleerde interventie had: enkele haalbare doelen en de voldoening van een prestatie. In plaats van een strakke bankschroef te houden, kijk en observeer. Geef de coach feedback; je zou misschien veel kunnen leren.

2. gemotiveerd blijven Waarschijnlijk of resistent? Denk aan de positieve gevoelens die je krijgt als je aan iets nieuws begint waar je aan hebt gedacht en waar je naar verlangt. Dit gevoel van motivatie is een motivatiebrandstof en als je daarop kunt putten, blijf je gemotiveerd. Vermijd overdreven te reageren, medelijden met jezelf te hebben, vooral wanneer dat je Tenzij al je dromen hebben gewonnen, niet al je dromen hebben gewonnen; sommige moeten nog beantwoord worden!

3. Positive Expectations versus negative self talkThis is crucial but often overlooked. People will talk themselves into something or they will believe something is happening and not it's actually happening. If this happens to you use this mental event as positive motivation that you believe in yourself.

4. use a positive coping attitudeThe negative self-talk can be "I sucks, my legs are too small, my coach won't coach me", "I can't win, I am bad at this, etc. Stop the negative self talk and change the subject to something that will motivate you and support you).

5. Relax, not tenseLike any other sport competition relax and be confident in your preparation and performance. Stiff, sore, tired, cold, braced or hampered performance can contribute to underachievement. Relax and don't be bothered about what others think about your performance. Believe in yourself.

6. Geniet van je sportBehandel het als een plezier en passie. Een passie voor sport vervult meer functies dan welke dosis psyche dan ook zelf. Plezier voedt enthousiasme en motivatie en de beloning die volgt op positieve prestaties kan concreet, fysiek of immaterieel, echt of ingebeeld zijn. Doorzettingsvermogen in moeilijke wedstrijden onder uitdagende omstandigheden kan lonende resultaten opleveren. Geniet van je sport!

7. netten genezen nietKies een merk, team, locatie en scheidsrechter om je daarop te concentreren en word gehard door de uitdaging. De scheidsrechter maakt mogelijk veel fouten. Kom opdagen. Let op. Wees voorbereid.

In het volgende seizoen van je triatlonreis, ongeacht de uitkomst, pas deze 7 tips toe voor een succesvol seizoen. We hopen dat dit helpt. Genieten van!

Leave a Reply

Your email address will not be published.