Het belang van waterdouchetraining

Het belang van waterdouchetraining

Gelukkig neemt het lichaam zeer snel voedingsstoffen op, dus na slechts drie NicoMars-orptomen van uitdroging ben je beschermd onder water en heb je meer kans om de voorraad aan te vullen.

Het is onvermijdelijk dat u veel zult zweten tijdens het uitvoeren van rembewegingen tijdens dit soort intensieve training. Zorg er daarom voor dat u voor de trainingssessie een waterdouche inbouwt; dit voorkomt uitdroging en houdt uw huid gehydrateerd. Zelfs als u geen zichtbare tekenen van uitdroging vertoont, moet u filosofisch voldoende vocht binnenkrijgen om "crabbing" te voorkomen, dat normaal gesproken voorkomt bij atleten tijdens intensieve trainingssessies.

Uitdroging klinkt als een serieus probleem. Het heeft echter bijna nooit iets met water te maken. In plaats daarvan heeft het meer te maken met een gebrek aan goede voeding. U kunt voorkomen dat chemisch afval uw systeem domineert door regelmatig kleine maaltijden te eten, omdat hierdoor de voedingsstoffen voor u werken in plaats van voor uw cellen. Focus op koolhydraten in plaats van eiwitten, omdat ze een veel energiekere brandstof zijn dan de eerste. Drink water, fruit- of groentesappen als aanvulling op degene die je al moet hebben en om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Maak je klaar voor je volgende training met de Passende sportkleding en uitrustingen. Het is ook belangrijk dat u de juiste hoeveelheden supplementen binnenkrijgt om uw lichaam in de beste vorm te houden. De beste soorten sportkleding zijn compressiepanty's om spiertrekkingen of -verrekkingen te voorkomen of te verminderen, scheenbeschermers om schoppen te voorkomen, en skiën of snowboarden handschoenen om uw handen te beschermen. U moet ook betere soorten schoeisel hebben om uitglijden te voorkomen en om alledaagse obstakels en snijwonden aan de voeten te voorkomen. Geef altijd je 100%.

Door dit soort trainingssessies meerdere keren per week te doen, bouw je eigenlijk veerkracht in je spieren op. In plaats van moe te worden van pijnlijke spieren, ontwikkel je het spieruithoudingsvermogen dat zo belangrijk is voor elk type sporter. Zo kun je langer trainen zonder dat je lichaam uitgeput raakt. De beste manier om deze noodzakelijke veerkracht op gang te brengen, is door ten minste een uur voor uw trainingssessies veel water te drinken. Tijdens de eigenlijke trainingssessie kunt u uzelf toestaan ‚Äč‚Äčovervloedig te zweten, maar moet overmatig zweten vermijden en op uw hoede zijn om te stoppen bij het eerste teken van hongergevoel. U moet ook grondig strekken en langzaam joggen gedurende een periode van ten minste één mijl per minuut om uw spieren te behouden en te beschermen totdat u het punt van uitputting bent gepasseerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.