SUPPLEMENTEN VOOR BODYBUILDING DIE UW PRESTATIES ZULLEN VERBETEREN

SUPPLEMENTEN VOOR BODYBUILDING DIE UW PRESTATIES ZULLEN VERBETEREN

Er zijn duizenden verschillende sportsupplementen op de markt, maar hoe weet je nu welke echt werken? Ik bedoel, er zijn alle “claims” die oudere vrouwen maken: meer energie, meer energie, betere sex drive, meer energie, ik kan het nemen, het is de extra boost die me het gevoel geeft dat ik op de top van de berg sta … Dus, welke zullen je echt helpen in je sport. Er is er eigenlijk maar één en ook al zijn er duizenden, ik zal me concentreren op drie die je prestaties zullen verbeteren.

1- Wei is geweldig

Wei-eiwit is een geweldige manier om je spieren en je spel te verbeteren. Wei-eiwitisolaat is goed voor je spieren en je cardiovasculaire gezondheid. Eiwit is de bouwsteen van spieren en beschermt de botten, zodat je blessures kunt voorkomen, vooral blessures aan je heupgewrichten en scheenbenen. Zorg ervoor dat je meer dan 70 gram per dag binnenkrijgt.

Zorg ervoor dat je tijdens je training een goede eiwitshake neemt als je klaar bent. Gooi dit niet weg. Het gebruik van wei-eiwit of het verwerken in iets anders dat je lekker vindt zoals een toetje of in je lunch of maaltijd is uitstekend. Het zal je die extra boost geven en je fit blijven houden.

2- creatine

Creatine is geweldig! Het is aangetoond dat het helpt bij het verhogen van je werkcapaciteit en kracht en daarmee vermindert het ook de vetafbraak, zodat je een slanker lichaam krijgt.

Een ander geweldig voordeel van creatine is dat je het gemakkelijk in je dieet kunt opnemen zonder alle voordelen van creatine monoh nond te verliezen. Het enige is dat je het in pilvorm moet nemen en ook al is het een poeder, je moet de instructies lezen om het te mengen.

Dus, ofwel neem je de pillen of meng je het met melk of water of beide!

3- stikstofmonoxide

Stikstofoxide is zeer gunstig voor ons lichaam omdat het helpt om onze prestaties met onze spieren te verbeteren en de levering van zuurstof en voedingsstoffen aan onze werkende spieren te verbeteren. Je kunt je spierkracht en uithoudingsvermogen een serieuze boost geven. Nitric Oxide is afkomstig van een plant of plantachtig weefsel dat ons lichaam verteert, maar vergeet niet dat het ook verkrijgbaar is als supplement. Zorg er alleen voor dat je niets anders dan pure stikstofoxide in je lichaam gebruikt en je zult veilig zijn.

Het gebruik van stikstofmonoxide in je citroensap of in voedsel zoals broccoli of je ochtendkopje koffie zal je prestaties enorm helpen en je zult je ook geweldig voelen. Stikstofmonoxide werkt en het voelt geweldig in je lichaam…

Deze 3 supplementen zullen zeker je prestaties helpen als je ze gebruikt naast alle andere training tijdens je bodybuilding trainingsprogramma. Vergeet niet om energie en geweldige energie te hebben en neem deze 3 bodybuilding supplementen serieus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.